AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik avlamak

Kahve falında geyik avlamak

Kahve falında geyik avlamak aileden ayrı kalınacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik avlamak gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında geyik avlamak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında geyik avladığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yabani hayvan avlamak çocuklar gibi şen olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında geyik yavrusu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında karatavuk avlamak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi geyik görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Kahve falında geyik kesmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalettir.

Kahve falında hasta geyik görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir