AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde geyik görmek

Kahve falında evde geyik görmek

Kahve falında evde geyik görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde geyik gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında evde geyik görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen geyik görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyikten kaçmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek geyik görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane geyik görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyikle konuşmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik yavrusu görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir