AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyikle uçmak

Kahve falında geyikle uçmak

Kahve falında geyikle uçmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyikle uçmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Kahve falında geyikle uçmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi geyik görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında geyikten kaçmak bolluk içinde yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında geyik ceylan görmek deşarj olacağına, gelişim içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük geyik görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek üzüleceğine, yıpranacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Kahve falında vahşi geyik görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına inanılır.

Kahve falında geyik sütü içmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir