AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik yavrusu görmek

Kahve falında geyik yavrusu görmek

Kahve falında geyik yavrusu görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geyik yavrusu gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında geyik yavrusu yakalamak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geyik ve yavrusunu görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru geyik görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında geyik yavrusu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah geyik görmek fırsatların elden kaçacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek kendi işinin sahibi olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik yakalamak iyi geçineceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir