AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde balık avlamak

Kahve falında gölde balık avlamak

Kahve falında gölde balık avlamak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde balık avlamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gölde balık avlamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kalkan balığı avlamak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında yunus balığı avlamak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mızrakla balık avlamak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda balık avlamak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük balık avlamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir