AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik sevmek

Kahve falında geyik sevmek

Kahve falında geyik sevmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yaşamının da düzene gireceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geyik sevmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında geyik sevmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geyik sütü içmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalettir.

Kahve falında geyik kesmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru geyik görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işarettir.

Kahve falında koşan geyik görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın geyik görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik postu görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir