AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik sesi duymak

Kahve falında geyik sesi duymak

Kahve falında geyik sesi duymak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, büyük borçlara girmeyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında geyik sesi duymak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında geyik sesi duymak eve kapanacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işarettir.

Kahve falında tren sesi duymak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aradığı çareleri bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm sesi duymak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan ses duymak uzun uzun dalıp gideceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan sesini duymak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında besmele sesi duymak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siren sesi duymak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına sesi duymak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir