AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri takla atmak

Kahve falında geri takla atmak

Kahve falında geri takla atmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, helal kazanca sahip olunacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında geri takla atmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında geri takla atmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, aile içinde saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada takla atmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle takla atmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ters takla atmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla takla atmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında takla atmak ortaya bazı projeler koyacağına, yaşama hevesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında araçla takla atmak kazancın artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda takla atmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir