AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla takla atmak

Kahve falında arabayla takla atmak

Kahve falında arabayla takla atmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, başarıların çoğalacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla takla atmak gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında arabayla takla atmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arabadan takla atmak eşine değerli hediyeler alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında arabada takla atmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba takla atmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ters takla atmak gitmediği yerlere gideceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında takla atmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda takla atmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle takla atmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, tecrübe sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir