AnaSayfa / Genel / Kahve falında araçla takla atmak

Kahve falında araçla takla atmak

Kahve falında araçla takla atmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araçla takla atmak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında araçla takla atmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabada takla atmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak takla atmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde takla atmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ev taşımaya rivayet etmektedir.

Kahve falında suda takla atmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takla atmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonla takla atmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ters takla atmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir