AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada takla atmak

Kahve falında havada takla atmak

Kahve falında havada takla atmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında havada takla atmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında havada takla atmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalettir.

Kahve falında havada takla attığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında araba takla atmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabayla takla atmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak takla atmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters takla atmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kamyonla takla atmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında takla atmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir