AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle takla atmak

Kahve falında otobüsle takla atmak

Kahve falında otobüsle takla atmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle takla atmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında otobüsle takla atmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak takla atmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında arabada takla atmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla takla atmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geri takla atmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suda takla atmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takla atmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan takla atmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir