AnaSayfa / Genel / Kahve falında takla atmak

Kahve falında takla atmak

Kahve falında takla atmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takla atmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında havuzda takla atmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla takla atmak borçlarının da kapanacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada takla atmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle takla atmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında denizde takla atmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında arabadan takla atmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında araba takla atmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında arabada takla atmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir