AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters takla atmak

Kahve falında ters takla atmak

Kahve falında ters takla atmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kara kara düşünür olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, başarılarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters takla atmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ters takla atmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonla takla atmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda takla atmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabada takla atmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan takla atmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında denizde takla atmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geri takla atmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takla atmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir