AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda takla atmak

Kahve falında suda takla atmak

Kahve falında suda takla atmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda takla atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Kahve falında suda takla atmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak takla atmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabada takla atmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arabadan takla atmak evine haciz geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında havuzda takla atmak kredi çekileceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalet eder.

Kahve falında araba takla atmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında denizde takla atmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle takla atmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir