AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgeyi traş etmek

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölge görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek her zaman hürmet göreceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kadın genital bölge görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeyi görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevgisinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir