AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgeyi görmek

Kahve falında genital bölgeyi görmek

Kahve falında genital bölgeyi görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Kahve falında genital bölgeyi gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, mevki kazanacağına yorulur.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalettir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak çok rahat edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında temiz genital bölge görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında genital bölge görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan genital bölge görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir