AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın genital bölgesi görmek

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, helal kazanç elde edileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın genital bölgesi gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadın genital bölge görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret eder.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir