AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın genital bölge görmek

Kahve falında kadın genital bölge görmek

Kahve falında kadın genital bölge görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölge gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölge görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir