AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek iç açıcı sözlere, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında başkasının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak işlerin yolunda gideceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz genital bölge görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir