AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın genital bölge görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işarettir.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, aile içinde saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir