AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölge görmek

Kahve falında genital bölge görmek

Kahve falında genital bölge görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında genital bölge gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek hayırlı kararlar verileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgede kan görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek dinde olgunlaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek emrinde insan çalıştıracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında genital bölgeyi görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işarettir.

Kahve falında bayan genital bölge görmek kötü günlerinin biteceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz genital bölge görmek maddi anlamda zarar edeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir