AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgede sivilce görmek

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, zengin bir hayat süreceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında genital bölgede sivilce gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek çok üzüleceğine, çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek işlerinde çok başarılı olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz genital bölge görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölge görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir