AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgeyi temizlemek

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek ev sahibi olunacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek dileklerin gerçekleşeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeyi görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir