AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi genital bölgeni görmek

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, zafer elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi genital bölgeni gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek yeni malların alınacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz genital bölge görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek dargınların barışacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genital bölgede kan görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir