AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan genital bölge görmek

Kahve falında bayan genital bölge görmek

Kahve falında bayan genital bölge görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendine geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bayan genital bölge gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bayan genital bölge görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında temiz genital bölge görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek ekmeğinin azalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir