AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz genital bölge görmek

Kahve falında temiz genital bölge görmek

Kahve falında temiz genital bölge görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz genital bölge gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında temiz genital bölge görmek yaklaşan güzel günlere, zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında kadın genital bölge görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek dualarına karşılık alacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek çok önemli noktalara geleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeyi görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında genital bölgede kan görmek önemli kişi haline geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genital bölge görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir