AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi genital bölgesini görmek

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi genital bölgesini gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz genital bölge görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir