AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, şan şöhret kazanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, takdir toplayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında genital bölge görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında genital bölgeyi temizlemek kötü bir duruma düşüleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir