AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek yolunun açık olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kadın genital bölge görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Kahve falında genital bölge görmek yolunun hep açık olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir