AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının genital bölgesini görmek

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kırgınlıkların geçeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın genital bölge görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında genital bölgede kan görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işarettir.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir