AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgede kıl görmek

Kahve falında genital bölgede kıl görmek

Kahve falında genital bölgede kıl görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, canın sıkılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgede kıl gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek kendisini işine vereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının genital bölgesini görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kazancının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi genital bölgesini görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir