AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, zorluklarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının genital bölgesini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genital bölge görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genital bölgeyi traş etmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın genital bölgede kıl görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, şifa ve ilaç bulacağına işarettir.

Kahve falında kadın genital bölgesi görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının genital bölgesini görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir