AnaSayfa / Genel / Kahve falında genital bölgede kan görmek

Kahve falında genital bölgede kan görmek

Kahve falında genital bölgede kan görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorulur.

Kahve falında genital bölgede kan gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Kahve falında genital bölgede kan görmek iş ve mekan değiştireceğine, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Kahve falında kıllı genital bölge görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında genital bölge görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında genital bölgeyi görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında genital bölgede kıl görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin genital bölgesini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir