AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında geniş omuzlu erkek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında omuzları geniş görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında geniş omuz görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında erkek omuzu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalettir.

Kahve falında omuzda tüy görmek ününün çoğalacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda kıl görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak gıybet edeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini omuzda taşımak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir