AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini omuzda taşımak

Kahve falında birini omuzda taşımak

Kahve falında birini omuzda taşımak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kızına daima sahip çıkacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, işlerin günden güne artacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini omuzda taşımak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında omuzda yük taşımak borçlarını ödeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzunda taşımak kırılan kalplerin tamir edileceğine, yol yordam öğretileceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzda su taşımak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında omuzunda birini taşımak günaha gireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalettir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir