AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda tüy görmek

Kahve falında omuzda tüy görmek

Kahve falında omuzda tüy görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında omuzda tüy gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında omuzda tüy görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında omuzda kan görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Kahve falında omuz omuza olmak işlerin daha kötüleşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine omuz atmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında omuza çıkmak hatadan dolayı zarar edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Kahve falında omuzda taşındığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir