AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzları geniş görmek

Kahve falında omuzları geniş görmek

Kahve falında omuzları geniş görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzları geniş gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş omuz görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında omuzları geniş görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalettir.

Kahve falında omuz sıvazlamak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, gelirinin daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında omuzdan öpülmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzunda yara görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Kahve falında omuz görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir