AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda kıl görmek

Kahve falında omuzda kıl görmek

Kahve falında omuzda kıl görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında omuzda kıl gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerin düze çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda kıl görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalet eder.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında kıllı omuz görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzunda kıl görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin tek başına kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında omuz görmek gitmediği yerlere gideceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda gezmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir