AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda yük taşımak

Kahve falında omuzunda yük taşımak

Kahve falında omuzunda yük taşımak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında omuzunda yük taşımak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak büyük tartışmaların yapılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalettir.

Kahve falında omuzunda birini taşımak insanların hayır dualarını alacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak tabiatı kötü olan kişiye, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet eder.

Kahve falında omuzda su taşımak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzunda taşımak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir