AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş omuz görmek

Kahve falında geniş omuz görmek

Kahve falında geniş omuz görmek bereket ve zenginlik bulacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş omuz gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Kahve falında geniş omuz görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında omuzları geniş görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında omuzda yılan görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sol omuzda yara görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan yaralanmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir