AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek omuzu görmek

Kahve falında erkek omuzu görmek

Kahve falında erkek omuzu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek omuzu gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında geniş omuzlu erkek görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işarettir.

Kahve falında erkek omuzu görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuz atmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz omuza olmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda olmak zengin bir hayat sürüleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir