AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda yılan görmek

Kahve falında omuzda yılan görmek

Kahve falında omuzda yılan görmek doğru karar veremeyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında omuzda yılan görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında omuza dayanmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz omuza yürümek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında omuzdan üzüldüğünü görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzunda kıl görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzları geniş görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda kan görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir