AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan yaralanmak

Kahve falında omuzdan yaralanmak

Kahve falında omuzdan yaralanmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı kararlar alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında omuzdan yaralanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında omuzlarda yara görmek işlerin rayından çıkacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında omuzda yara görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalettir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzdan yaralanmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek daha fazla gelir elde edeceğine, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda maymun görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir