AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol omuzda yara görmek

Kahve falında sol omuzda yara görmek

Kahve falında sol omuzda yara görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kasasının daha çok para dolacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, işlerinde bereketin ve verimin artacağına inanılır.

Kahve falında sol omuzda yara gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında sol omuzda yara görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Kahve falında sol omuz görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzlarda yara görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yara görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda yara görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına inanılır.

Kahve falında omuzdan yaralanmak maddi olanakların kötüleşeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir