AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bol kazanç elde edileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda ağlamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, zorlukların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda taşınmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir