AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan kurşun yemek

Kahve falında omuzdan kurşun yemek

Kahve falında omuzdan kurşun yemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağından kurşun yemek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında boynundan kurşun yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına kurşun yemek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karnına kurşun yemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında alnından kurşun yemek işlerinin günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbe kurşun yemek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun yemek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir