AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş merdivenden inmek

Kahve falında geniş merdivenden inmek

Kahve falında geniş merdivenden inmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında geniş merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında geniş merdivenden inmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında geniş merdiven görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında hızlı merdiven inmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir