AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı merdiven inmek

Kahve falında hızlı merdiven inmek

Kahve falında hızlı merdiven inmek çaresiz hallere düşeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, şifa göreceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı merdiven inmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında merdivenleri hızlı inmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden hızlı inmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hızlı merdiven inmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı hızlı merdiven inmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hızlı merdivenlerden inmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında asansörden hızlıca inmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında asansörle hızlı inmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı merdiven çıkmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir