AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş merdiven çıkmak

Kahve falında geniş merdiven çıkmak

Kahve falında geniş merdiven çıkmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş merdiven görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş merdivenden inmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir